APA TANDA TANDA BERSALIN?

hi mommies, apa antara tanda2 nak beranak? kalau perut mengeras kerap , apa maksud nya tu.even air ketuban x keluar lg.#firstbaby first mommy to be here😚

2 Balas

kerap cirit birit kluar lendir + darah air ketuban perut mngeras x bhenti contraction

Mcm arwah mak sy, dia kata kalau kerap membuang je tu tanda nk bersalin dh

3y ago

betul ke ni awk? sy 34minggu 4hari..perut asyik memulas..hri ni dh 2kali membuang..sakit perut lagi..kali ketiga tk kluar dh najis..tapi perut still sakit..tanda dia dh ke?