Kk @ klinik swasta?

Assalamualaikum mommies 🥰 hrini sy 9w2d.. sy nk tny mne lbh baik klinik kesihatan krjaan @ klinik swasta? Sy dh bukak buku pink klinik swasta. Perlu ke buat app lg d kk? Dan yg mne lbih elok? Dan lbh details? #1stpreganancy

23 Balas

Kalau ada masa free byk, xde kekangan kena ambil cuti etc, kk mmg lagi detail dr segi test and follow up dia. I follow up dkt kk, tp nk scan tgk baby ape semua buat dkt swasta. Cumanya klu kk mmg mkn masa tiap kali appmnt. So kena tgk u punya time limitation juga mn yg lg convenient.