Kk @ klinik swasta?

Assalamualaikum mommies 🥰 hrini sy 9w2d.. sy nk tny mne lbh baik klinik kesihatan krjaan @ klinik swasta? Sy dh bukak buku pink klinik swasta. Perlu ke buat app lg d kk? Dan yg mne lbih elok? Dan lbh details? #1stpreganancy

23 Balas

Kalau lebih detail bg saya kk kerajaan , sbb buku dia lengkap , free tapi lambat sbb org rmai kan dtg awal pgi tgh hari bru boleh msuk Nurse & doc ada yg ok dan ada yg tak ikut keadaan Swasta mesra pengguna dan cpt setiap scan or cek up kena byar