Kk @ klinik swasta?

Assalamualaikum mommies 🥰 hrini sy 9w2d.. sy nk tny mne lbh baik klinik kesihatan krjaan @ klinik swasta? Sy dh bukak buku pink klinik swasta. Perlu ke buat app lg d kk? Dan yg mne lbih elok? Dan lbh details? #1stpreganancy

23 Balas

klu nakkn keselesaan, klinik swasta la.. klu sis ade msalah ksihatan/high risk better kt kk.. sbb ape pun nant akan refer ke pakar gov jgak.. tp klu kwangan bkn masalah, swasta pun bley..

12mo ago

owh lg 1, kne tgk jgak kwasan sis tu klinik daerah ke klinik kesihatan.. klinik daerah kdg xde scan.. kne peg swasta atau kk yg lain..