Recommend hospital ☺️

Hi assalamualaikum mommies, boleh mommies2 semua recommend hosp kerajaan yg doktor baik2, nurse baik2 area kl? Yang takda kisah seram2 skli. Huhu.. orang kata nk nurse/doktor baik2 kena ke swasta, tapi saya tak mampu.. ☺️

18 Balas

berfikiran positif, muhasabah diri, inshallah semuanya baik2 dan mudah. percayalah.. jgn ske merungut dan x ske ini itu.

2y ago

in shaa Allah sis. Terima kasih nasihat. Semoga sentiasa dipermudahkan segala urusan. Aminnn ♥️

hukm jangan!! fobia sgt tindakan pakar hukm asbab anak sy meninggal dunia, better ppum.. ppum okey look swasta walau hosp semi..

2y ago

Allahu.. salam takziah sis.. semoga Allah gantikan sus dgn yg lebih lebih lebih baik indah. Aminn.. baiklah sis terima kasih tauu bagitau.. semoga Allah permudah segala urusan sis.. aminn ♥️

Sy bersalin dkt HKL baru ni. Alhamdulillah semua staff baik² dkt sana.

2y ago

@Nadia Rahamat, sy xpasti procedure cm mana sbb sy masuk wad dgn ada surat doc. Jd sy terus bg surat tu kt bhg emergency,dr situ kita follow apa yg dorg nk kita buat sampai lah dh dpt katil dlm hospital. Tp xlama pon tunggu,staff semua mmg baik sangat.

Sy pernah bersalin di HTA,KL tahun 2020. Alhamdulillah dpt nurse , sister & doc semua baik2 ☺️

2y ago

Wah yekee. Alhamdulillah rezeki sis.. semoga sy pun jumpa org yg baik2 mcm sis ♥️😍

Sis boleh search tentang FPP di gov.. layanan, bilik mmg mcm swasta. Survey dan baca² dulu ya

2y ago

Waaa yekee. Bestnyaa.. in shaa Allah sy search terima kasih sisss. Semoga Allah permudah segala urusan sis. Aminn

Saya hospital putrajaya, czer epidural induce warded 5 hari rm1800lebih

Hospital shah alam pun ok tp bukan kl la 🤭

Area kl yg ada HKL, hukm.. ppum pn masih area kl 😊

2y ago

Oo.. baiklah terima kasih sis hehee ♥️