Confinement Lady

Hi mommies. boleh recommend tak cl yg okay dgn harga yg berpatutan area kl?

2 Balas

bab hrga berpatutan nii ikut bajet awk sbnr nye. jgn tye org lain, sbb ade org kata sehari 300tu berpatutan, ade org kata 300 utk sehari tu mahal.so, awk tau bajet awk berapa, berapa hari nak, kena tau jugak rawatan die, stay in ke stay back ke daily visit ke sume tu kena amek kira jugak tau. kalau tye sye, sye prefer anggun confinement care, hrga utk 44days around rm6500 to rm6700, depends package kite amek la. tu hrga utk 44days la. kalau krg 44days hrga krg lagi la.

CL saya ok, kerja x berkira. Dia jaga baby and rumah ok. rumah bersih, dapur ans baju2 kotor semua dia setelkan. Saya cSec jadi saya ambil 14 hari. Mmg saya dapat cukup rest. Rate dia dlm rm 180-200 sehari, kalau lama mungkin boleh minta kurang.