Baby 10 bulan belum tumbuh gigi

Assalamualaikum and hi mommies. Anak saya masih belum tumbuh gigi. Hujung bulan nie 10 bulan. Saya baca , anak saya tak cukup nutrisi. Saya jd down bila baca. Mommies ada pengalaman or nasihat tak , boleh share ?? And baby 10 bulan , still kena makan bubur yang diblend halus atau boleh makan yg kasar , tp belum tumbuh gigi. Minta pendapat dan pandangan ye 🙏 thank you mommies ❤️

1 Balas

itu normal ibu , anak sa setahun baru mula tumbuh gigi depan