anak saya bru 17hari.. tapi saya rasa dia jenis high demand baby. kerja dia asyik nangis ja☹️

mandi nangis, buka n pakai baju nangis.. lepas susu dah kenyang pun nangis. ada tips x? anak first

2 Balas

lepas mnum susu sendawakan baby, urut dgn mnyak telon, klau baby lelaki mmg myusu lama nurse kata

perut baby okay tak? keras tak? cuba bedung.

1y ago

okay ja perut dia xkeras pun. hari2 periksa.. bila bedung pula kejap ja dia tahan.. dia akan usaha jg sampai tgn dia keluar semula..