Hari Ke 20 Ada Spotty.

Pada haro ke 20 dalam kitaran haid terdapat spotty darah berwarna coklat cair ke hitam. Darah x bnyk sehingga hari ke 23. Pada hari ke 23 tiada darah keluar. Apakah tanda nya?

3 Balas

Kemunkinan implantation..kalau kitaran haid kmu 28 hari n hari subur kmu jatuh pd hari 14@15, kemunkinan ada implan kt dinding rahim..itu pun kalau ada bd pd hari subur tu

5y ago

Mase lewat priod sy ada test upt negatif

Sama situasi dgn sy, sbb kn risau knp jd mcmtu haritu sy buat test, result -ve .. Tgh cnsider lg nk buat test lg sekali atau tk..

Saya baru kawin dan sy tidak kitaran haid sy mcm mne.

5y ago

Ada kemungkinan gangguan hormon lps kawin..