Scan details & Gender.

Assalamualaikum and hi mommies. Ada yg dah buat details scan & tahu gender baby tak. Blh share dkt sy yg baru nak jadi mama ni tak 🤭. Baby baru 18w. Tp nak buat details scan & tengok jantina baby. Any tips, sharing or advices dr mommies yg berpengalaman 😊#firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy

8 Balas

baru je tanya doktor..dia suruh buat mse 22 weeks..jantina dah boleh nmpk skrg guna 2D scan..

3y ago

Hurm nurse pun suggestkan 20w ke ats. Tp bila refer gynae 18w dh blh scan tp tulah rezeki nmpk tk nmpk je jantina tu kn.