Panau ruam

Assalamualaikum mommies. Ada tak mommies tahu kenapa badan anak saya naik ruam panau kecil2 macamni. Dia naik dekat dada, pelipat leher dan belakang badan. Takot merebak dekat muka pula nanti ? #AnakSulung #Boy #2Bulan

Panau ruam
9 Balas

Baby sy pernah mcm nie kat blkg bdn,pstu sy jupe doc, dio kasi ubat sapu..calazite lotion..senang guna sbb jenis roll..ia mcm bedak sejuk .alhamdulillah..da xde da..nanti sis try la gi farmasi ke tnya..or terus jer gi klinik