Pregnant c-zer anak pertama

Assalamualaikum mommies. Ada tak mommies dekat sini yg anak pertama c-zer and pregnant anak kedua sebelum anak pertama umur 2 tahun? Bersalin second baby tu ada chance tak untuk deliver secara normal? Mana tahu ada mommies yg berjaya deliver secara normal cuba cerita pengalaman sikit😄#adviceplease #firsttimemom #newmom #bantujawab

14 Balas

saya! 🙋🏻‍♀️ masa anak pertama 1 tahun lebih, saya mengandung anak kedua.. anak pertama saya czer sbb lambat bukaan..anak kedua saya normal.. alhamdulillah kalau xde pape mslh masa pregnancy pertama, pregnancy kedua boleh je normal.. luka czer saya pun okey je sepanjang pregnancy.. xrasa apa2 pun sampai skrg..