Folid Asid

Assalamualaikum momies2 Nk tnya .. Betul ke folid asid x boleh mkan sbiji sehari ? Mak mertua sya ckap x boleh mkan sngat sbb nnti anak besar dlam perut .. Doktor pulak sruh mkan sebiji sehari ? Mintak pandangan ?

75 Balas

Hehhe... mntua sis mcm mak sy... mak sy pn ckp bnda yg sme... sbb mntua mak sy dlu pn xbg mak sy mkn ubt klinik.. katnye nnti ank bsar.. ????? mak sy memg xmkn.. tp tue la.. sy ngn adik2 sy lahir 7 bln.. bert pn 1.5kg je.. ????