Folid Asid

Assalamualaikum momies2 Nk tnya .. Betul ke folid asid x boleh mkan sbiji sehari ? Mak mertua sya ckap x boleh mkan sngat sbb nnti anak besar dlam perut .. Doktor pulak sruh mkan sebiji sehari ? Mintak pandangan ?

75 Balas

Ada je yg xmkn ubat doc langsung waktu preg. Tp alhamdulillah xda pape yg jd. Cacat apa pon x. Tu semua kuasa Allah. Hebat mn pon doc atau nurse dia xda kuasa. Cacat ke x ke anak tu semua daripada Allah. Banyakkan berdoa dan berharap kepada Allah. Jangan berharap kepada manusia.