Folid Asid

Assalamualaikum momies2 Nk tnya .. Betul ke folid asid x boleh mkan sbiji sehari ? Mak mertua sya ckap x boleh mkan sngat sbb nnti anak besar dlam perut .. Doktor pulak sruh mkan sebiji sehari ? Mintak pandangan ?

75 Balas

Dengar ape doc kate , klu tak... dia x jadi doc dah ? satu lagiii .. kalau mase awak check up ke scan ke ape ape ke , tanye je soklan apa apa yg terbuku dalam ati tu , jgn takot takot .. at least tahu ... tanye ape bende yg nk tanye ... doc x telan awakk.. doc suka jawab.. no worries..