masalah miss v

Assalamualaikum momes² nk tnya , mcm mna nk rapatkn balik miss v leps bersalin ye ? sya segan klau nk bersma suami ? ad x cra lain bole rpat kn balik selain dri minum ubt ubatan ?

2 Balas

Buat senaman Kegel..sangat berkesan sebab sy buat senaman tu saja tanpa ambil ubat atau jamu..memang ok untuk kuatkan otot rahim..boleh google ya senaman Kegel tu macamana..saya buat sekurang2nya 200kali sehari..

Senaman kegel sis. Sy xmnum jamu2 ubat ap. Buat senaman tu. Smbil tmbah2 koleksi lingerie.. 🤭 jga mkn..