Anak taknak makan🫥

Assalamualaikum Mmy sy nak minta pendapat mummy/ibu/mama semua.. anak sy dh 7 bulan. Tapi nak bg makan tu cukup susah. Xnak buka mulut langsung. Knp ye. Risau juga anak makin membesar perlukan tenaga. Pelbagai texture dan menu sy buat,anak tetap tak nak makan. 🤧🥲 help me,mcm mna ye,pergi doc pn tak de conclusion juga. Doc just ckp kna bg mkn juga sbb anak akan membesar dan perlukan tenaga. Dh sebulan sy buntu sbb anak taknak makan. Hanya susu je dia nak.🥹

Anak taknak makan🫥
3 Balas

dia tak nak nasi ke? bagi puri ubi keledek/kentang pun dia tak nak ke sis?

3mo ago

sis ada bagi dia try makan sendiri?