Sakit Breast

Assalamualaikum. Mcm mne Ye klu nk kurangkan Sakit Kat Breast. Duk Membengkak Denyut2 Dri 4weeks Smpai Skrg Nk Msuk 11weeks.kdg Denyut Mcm Bnda Bernanah. Geseran Bra Or Bju Pon Sakit Klu Kna. Duk Umh Mmg Xpkai Bra Dh. Somi Plak Jnis Geram Je, Pdhal Nk Sentuh Pon Sakitt. Mmg jerit je klu suami cuba nk sntuh. Bila Sakit Breast Ni Akn Berakhir Ye Mommys. Week ke brape?? ?

1 Balas

Sme la dri awl smpai la dah 15w .sy biarkn je sis mula2 mmng sakit payudara tu ad time x skrng sy sakit kt nipple je.

5y ago

Owh... Klu gtu thn jela jwbnye😂😂😂nippke pon start nk bgkak dh