milk booster

assalamualaikum, mak2 ada tips tak nak bagi susu badan meriah?? kalau beli milk booster brand apa yg betul2 jadi??

2 Balas

Sy minum air suam at least 2 liter stu hari, makan buah betik and fikir positif jangan stress2... minum sup2 pun boleh bantu banyakkan susu badan.. ini yg sy amalkan la..

Sy amalkn minum air kosong byk. Selain tu, minum marigold longan+kurma, anmum lacta, mkn kurma, lobak putih. Alhamdulillah susu dh ok skrg.