sakit macam nak datang haid

Assalamualaikum mak mak mummy mummy semua.sis nak tanya berbagi pengalaman sesiapa yang sudah rasai nya.sis selalu sakit bagian atas rahim ni macam senggugut on off on off lah pandai datang pandai tidak.sis dah 38week lebih dah ni.skrg ni setiap satu minggu jumpa nurse.rasa takut juga lah sakit dia ni.jom kongsi cerita pengalaman kamu orang semua

1 Balas

😅 rs camtu sbb dah makin hampir bersalin.. sy cmtu dulu la ms nk bersalin 3-3 ank.. dh dekat sgt..

5y ago

Yeke sis..huhu saya ni belum ada pengalaman lagi ni.tak tahu lagi...