Sakit macam senggugut

Kalau sakit senggugut sekali dengan sakit pinggang tu sakit nak bersalin ke?? Sakit on off dari semalam dah check jalan baru buka 1 cm.. sakit dia kerap sakit sangat.. please bgtau tu sakit contraction ke cemana #firstmom

2 Balas

saya sama situasi dgn awak sis. baru balik hospital, rehat dekat rumah skrg tp sakit makin brtambah2, suami yg jadi kaki tgn skrg sbb x larat angkat. seluruh bdn sakit sgt dgn kaki bengkak, tgn bengkak. followup sy skrg pn tak g klinik trus refer hospital wad brsalin.

2y ago

Bestnya dapat balik, saya kene stay hospital lagi

tanda2 bersalin dah Tu sis

2y ago

amin sama2 sis ❤️🤲🏻