Stop susu badan

Assalamualaikum macam mana ye cara nak stop susu badan? Tempat kerja jauh dan terpaksa pjj dengan anak. Tak boleh nak ulang alik kg. Kalau tak mesti saya pam juga kat tempat kerja.

5 Balas

Ada jmp jln penyelesaian tak? Situasi sy pun sama mcm awk jugak. Awk mkn pil ke?

1y ago

Dia berhenti sendiri sis. Tapi tulah menyesal sampai sekarang. Anak dah masuk 9 bulan

letak kobis dalam 2 3 hri dia stop tpi start ltk tu jngn bgi susu dh...

2y ago

Ok nnt saya cuba

pam and buat stock je sis. susu dalam freezer boleh tahan lama.

2y ago

Saya duduk asrama pekerja. Takde peti ais 😔

Pam dari sekarang. Buat stock. Masa pjj buat stock utk bby.

2y ago

Saya dah buat stock tapi masa pjj nnt takleh pam sbb takde peti ais nak simpan. Pastu tempat kerja jauh.

makan ubat kering susu ..boleh beli kt farmasi

2y ago

ada ..prgi farmasi ckp je nk ubat kering susu bdan ..