Baby jatuh katil

Assalamualaikum Maaf saya nak tanye ape akan jadi bile baby jatuh dari katil ? anak saya baru 5 bulan masa tido dia terjatuh katil , baby tido dgn saya atas katil . Pernah tak terjadi dkt anak awq? Saya risau kalau terjadi apa apa luarah alhamdulillah okey tak ade benjol atau kesan lebam .

10 Balas

klu bby dh mula tido lasak, better jgn tido ats katil. klu jatuh, dlm 24jam pastikan bby tak ada muntah, atau seizure. klu ada cpt2 bawa ke emergency.

11mo ago

bby sy dh 2kali jatuh katil. mmg tido kat bawah saja skrg..tmbh mmg lasak tidonya..kita tidurkan dia kt sblh, sejam lepastu dh ke kaki kita.