Makan meggi

Nak tanya awal kehamilan dalam sebulan boleh makan berapa kali meggi.. Time pregnant ni asyik teringin meggi je di lewat malam 🥺6minggu 6hari #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstmom

5 Balas

saya pun teringin sangat meggi. Tpi husband tk kasi makan😭 Hritu dpt lh rasa sikit tumpang husband punya meggi fuh. kalau boleh jgn kerap.

misi sy pesan sebulan sekali.. jgn kerap mkn.. klau lapar tgh mlm suruh suami beli roti atau biskut.. x pun buah

sama lah mcm sya juga 6week hadap maggie ja smoga kita dan baby sihat walafia inshaallah Amiinn 🤲🏻

Sama macam saya. Padahal ada makanan lain. Tapi nak jugak megi

Sama laa lg2 maggi tomyam alahaiii sodap masam2 gituu triigihinn pulakk

1y ago

Adus sedap nye.. Sy dulu mmg suka Maggie. Start pregnant.. Sblum tahu pregnant tibe plastik megi pon sy xboleh tgok.. Adeh...