UPT Guardian

Assalamualaikum.. maaf nak tanya, saya guna UPT Guardian ada double line satu tu macam kabur..due period esok..nak tanya ni positive ke ? Sbb tak pernah guna UPT Guardian

UPT Guardian
15 Balas

macam sya ritu dpt double line kabur mcmni lah , sya igtkn sya x pregnant sbb xberapa nk jelas nampak, silap sya jugk xbt check banyk kali. Saya xtahu sya pregnant, sya sambung makan makjum sbb sya ada asma,so makan makjum untk bg dalaman sya panas, then sya join aktiviti lasak, last2 keguguran.. alhamdulillah Allah berikan sya zuriat lgi sekrang dh 30minggu, doakan untk sya.. so saranan sya, better awak check skli lagi slpas seminggu, bila tgk sini mcm pregnant. Semoga mmbuahkan berita baik.