UPT Guardian

Assalamualaikum.. maaf nak tanya, saya guna UPT Guardian ada double line satu tu macam kabur..due period esok..nak tanya ni positive ke ? Sbb tak pernah guna UPT Guardian

UPT Guardian
15 Balas

macam sya ritu dpt double line kabur mcmni lah , sya igtkn sya x pregnant sbb xberapa nk jelas nampak, silap sya jugk xbt check banyk kali. Saya xtahu sya pregnant, sya sambung makan makjum sbb sya ada asma,so makan makjum untk bg dalaman sya panas, then sya join aktiviti lasak, last2 keguguran.. alhamdulillah Allah berikan sya zuriat lgi sekrang dh 30minggu, doakan untk sya.. so saranan sya, better awak check skli lagi slpas seminggu, bila tgk sini mcm pregnant. Semoga mmbuahkan berita baik.

sye pun biasa cek before period.. line mcm tu 😂 anak first pun 2hari sblum period da ade 2nd line tp kabur.. lepas missed 2-3hari cek lg da terang. anak 2nd pun sye test sehari sblum period, 2line tp 2nd line kabur.. da seminggu da clear sgt2 😂.. gambar ni 2nd baby, seminggu missed period ☺️ jd sis try la lepas seminggu (first ramadan thn ni ).. kalau x sabar, leh gune clearblue je 😂🙊

kalo sy mana² upt pn ok cuma pastikan blm exp la sb sy biasa beli stok kat shopi je. buat masa skrg awk jgn buat kerja lasak² sangat. try cek seminggu lg centu & cek guna air kencing plg 1st awk pg tu. semoga ada khabar baik utk awk insyaallah 😊

Alhamdulillah, mcm pengalaman saya.. insyaAllah ada rezeki dah lekat tu. Hormon hamil belum tggi sgt je tu, tggu 2minggu lagi cek upt. Kalau double line terus pergi scan tgok kantung ada ke tak🥰 congrats mommy!

sbb tu sye ske check upt ble da smggu lewat period.. sbb time tu klu positif pregnant line da terg.. klu check sblum period memg jd mcm nie la.. konfius line pun malu2 nk muncul.. so better awak repeat lg 2-3 hri.. mgkin lg terg..

Saya pun dulu tak clear mcm ni. Tp alhamdulillah, dah 30week6day dah harini 🥰. Congratulations mummy 😘.

saya nak masuk anak ketiga test upt mesti naik line mcm nie..satu terang satu kabur..

InsyaAllah positif. Boleh test 2 hari sekali utk tengok line semakin pekat tak

Positive tu.. sy pun sama check before period naik double line samar mcm tu.

Sy awal prgnant dlu mcm ni jga gna upt guardian.. lps smggu bru pekat