Buku Pink

Assalamualaikum.. maaf nak bertanya. Kalau sebelum nak buat buku pink tu, kena puasa dulu tak? Mcm kena control makan ke. Takut pulak tetiba kena minum air gula ke ape kan ??

2 Balas

Buat buku pink xde ape. Dia just akan amik darah, cek hiv. Amik bp, bnda2 basic je. Minum air gula tu ade tahap kandungan da brape bulan. Bukan tibe2 bukak da kene minum hihi.

4y ago

Oo rupanya 😅 sy ingat untuk ape laa kena kencing tu. Tapi lepas ni kalau datang lagi kena kencing tak ? Sbb lepas ni kena scan lagi sekali. Doc kata jangan kencing dulu, takut bila scan tak nampak.

Buat bku pink xperlu puasa n xkn kne mnom gula tiba2. D org akn cek dulu. Kalo sruh mnom gula d org akn bg date laen kt kita.

4y ago

Oh okay paham2. Terima kasih sis ♥️