hormon tak balance

Assalamualaikum maaf nak bertanya.. Biasanya kalau hormon tak seimbang, susah atau senang nak pregnant ye ? ?

4 Balas

Sis cuba gi klinik dn dptkn nasihat doc... Sbb kes cmnie slalu kna dptkn hidmat nasihat dri doc law kte nk mngandung...

5y ago

Ssme...😁

Ye. Hormon mainkan peranan penting kalau nak pregnant. Kalau hormon terganggu, period pun jd terganggu.

5y ago

Avoid stress ye. Nak pregnant kena rileks2 je. Semoga ada rezeki zuriat untuk sis and husband

Selain blom rezeki...maslah hormon jgk slalu wat kte ssh nk hamil sis...

5y ago

Slh letak kt ruangn komen...😅👆

agak susah sikit la sis..tapi better buat opk

5y ago

Okay awk, thankyou ♥️