Royal V JRM

Ada x pengguna Royal V Jamu Ratu Malaya? Feedback ok x? Kalau period x teratur, hormon x seimbang dan nak pregnant? Berapa lama amalkan utk dapat kesan?

2 Balas

Saya prnh 1 tahun lebih xperiod lepas bersalin anak no 2. Try royal v sbotol terus period. Darah pon keluar byk hri 1st setiap bln lepas amik royal v.sptutnye sy period 4/3-9/3 Dh lewat 2 minggu bru check upt positif. Sy gugur 30/3..1/4-14/4 Sy pantang. amik kurma dhuha smggu pantang tu terus amik royal v blik.pstu 4/5-9/5 sy period. 4/6-9/6 dah xperiod. 9/6 mlm sy check upt dah positif. Alhamdulillah skrg tgh prgnant 28 minggu.

3y ago

Insyaallah produk jrm bagus utk stabilkan period. Sbb sblm tu sy pernah mkn pinklady pon still xperiod. Try royal v alhamdulillah period terus. & yg sy perasan sy dh xsenggugut wktu start nk period tu. Ttbe period je & xberbau hanyir mcm sblm sy amalkan royal v.

Alhamdulillah... Dengan izin Allah sy pregnant bila minum royal v ni 2 botol... Tp pastikan beli yg ori k... Sy pun tgh minum ni skrg utk ikhtiar anak ke 2 pulak