Susu badan drop 😅

Assalamualaikum. Maaf la nak tanya, memang kalau kita preggy pastu anak still bf (1y3m), susu badan terus drop ke? Sebab ada baca haritu susu badan akan berkurang bila kita pregnant tapi ni terus takde. Picit2 pun tak keluar susu langsung. Tapi anak still isap cuma takde susu la kot. Isap time nak tido je 😅 #pleasehelp #ingintahu

Susu badan drop 😅GIF
8 Balas

Awk dah berapa week? Sy masih bf ank juga 1y2m alhamdulillah susu ada dia isap bunyi telan air tu.

2y ago

Skrg dah 24w, tapi mmg takde susu laa. Anak pun dah 1y6m 😅