Mcmne nak baca pregnancy test?

Assalamualaikum kwn2 kat cni.. sy check pregnancy test result samar2 mcmni... Sy lwt priod 3hari.. risau anak suka main pijak2 perut,, pastu sy rasa mcm sakit pelik . Xtau la prasaan saya @ apa. Tp sakit mcm pelik..risau . Tlg kawan2 klu samar mcm ni ada isi ke? Trimksh smua . Doakn sy.. 1st time dpt line 2,tp samar.

Mcmne nak baca pregnancy test?
8 Balas

Ada simptom apa apa tak ?

1y ago

rasa sesuatu dlm perut.. xtau la apa.. lenguh xlenguh.. xtau perasaan mcmne.. tp mmg xselesa kat perut.. pay*dara pon lain mcm...xleh org sngguh,, jd makin snsitif. dan bdn sgt2 pnat..tp klu psal muntah2, mual2 tu xde.