Mcmne nak baca pregnancy test?

Assalamualaikum kwn2 kat cni.. sy check pregnancy test result samar2 mcmni... Sy lwt priod 3hari.. risau anak suka main pijak2 perut,, pastu sy rasa mcm sakit pelik . Xtau la prasaan saya @ apa. Tp sakit mcm pelik..risau . Tlg kawan2 klu samar mcm ni ada isi ke? Trimksh smua . Doakn sy.. 1st time dpt line 2,tp samar.

Mcmne nak baca pregnancy test?
8 Balas

insyaallah ada ni, saya pun mcm ni juga first tu samar2 lepastu saya test upt sampai lah terang line dia. saya beli upt kt shoppe je murah n banyak boleh test setiap hari hehehe . saya g scan masa kandungan 9w Alhamdulillah dah ada janin+degupan jantung.

1y ago

allahu.. bestnya ye.. terimakasih..dh kua ke bby tu😍

repeat guna dip&tell sis.. awal2 sy pun pakai brand ni, mmg samar walau guna first kencing waktu pagi tu.. tgahari sikit repeat pakai d&t terang benderanggg.. InsyaAllah ada tu 🤲🏻

1y ago

owhh . nt sy cri jenama tu .. aamiin. smoga ada rzeki sy unt dapat anak cndiri.. dh ada 4anak tiri..mama diorg mninggl saat mlahirkan ank bongsunya . doakan sy ye sis.. tq

Sis repeat upt test lagi ye, pakai brand dip & tell, recommend sangat brand nii. Moga ada khabar gembira buat sis 🤲🏻

1y ago

nt sy cri jnama tu.. aamiin. smoga ada rzeki sy unt dapat anak cndiri.. dh ada 4anak tiri..mama diorg mninggl saat mlahirkan ank bongsunya . doakan sy ye sis.. tq

insyallah pregnant Tu sis asal masa buat test result dpt dlm masa yg d tetapkn 🙂 nk kepastian, cek kat kk terdekat.

saya nk tanya pendapat la.. sama ada 1 line or 2 ya.. tiber2 cnfius, period da lewat 2week..

1y ago

ok.. saya cuba la, tq sis

kalau reading dlm 10minit mmg double line la tu. congrats.

1y ago

aamiin. smoga ada rzeki sy unt dapat anak cndiri.. dh ada 4anak tiri..mama diorg mninggl saat mlahirkan ank bongsunya . doakan sy ye sis.. tq

Ada simptom apa apa tak ?

1y ago

rasa sesuatu dlm perut.. xtau la apa.. lenguh xlenguh.. xtau perasaan mcmne.. tp mmg xselesa kat perut.. pay*dara pon lain mcm...xleh org sngguh,, jd makin snsitif. dan bdn sgt2 pnat..tp klu psal muntah2, mual2 tu xde.

ada ni