Xboleh minum susu wildan... Rase plik

Assalamualaikum.. Korang rmai ke ambil susu wildan time pregnant ni? Kononnya beli sbb nk try nmpk rmai beli.. Buat2, xboleh mnum... Haha... Melayang duit begitu saja 😂

8 Balas

Waalaikumsalam.. Saya sepanjang mgandung xde amik susu.. Tp mgandung kalini dah hujung2 baru minum sbb tgn sy kebas2 sblah kanan.. Then tnye doc, doc kate bby tarik zat kite.. So kne minum susu.. 🤭

3y ago

Haah kalau rasa sakit pinggang ke, kebas2 ke, tu maksudnya kalsium dah kurang la tu 😁