Xboleh minum susu wildan... Rase plik

Assalamualaikum.. Korang rmai ke ambil susu wildan time pregnant ni? Kononnya beli sbb nk try nmpk rmai beli.. Buat2, xboleh mnum... Haha... Melayang duit begitu saja 😂

8 Balas

sy pun amalkan susu wildan momy premium. perisa vanila. mmg jenis tak minum susu. sampai nak muntah2 😅 tp paksa juga demi baby. cuma blh jd kreatif. campur dgn dhl coklat atau kurma ke. utk rasa kena dgn tekak

3y ago

Sy dh cmpur dgn milo.. Xblh mnum jgk... 😆 Last2 xmnum dh... Blh mnum dutch lady yg kotak jer.. Tu pom jrg2 jer mnum...

Waalaikumsalam.. Saya sepanjang mgandung xde amik susu.. Tp mgandung kalini dah hujung2 baru minum sbb tgn sy kebas2 sblah kanan.. Then tnye doc, doc kate bby tarik zat kite.. So kne minum susu.. 🤭

3y ago

Haah kalau rasa sakit pinggang ke, kebas2 ke, tu maksudnya kalsium dah kurang la tu 😁

Saya minum susu rizqi mamadil perisa vanila sedap rasa mcm aiscream, alhmdllh bby lahir kulit bersih je, dan ibu sihat dari sebarang penyakit ketika mgandung.

sy boleh minum susu kambing mymila je dulu sy ada try susu kambing lain tapi mcm xlalu telan..lg2 mmg asik muntah je

sy dulu semua susu tepung xboleh masuk tekak. Susu kurma pn xboleh. Dua susu je sy boleh telan, susu HL n Goodday.

3y ago

Susu dutch lady perisa ori dlm kotak.. Ok blh mnum.. Haha.. Nasib la... 😂

Saya pun beli susu wildan mama premium.. Tp lama2 rsa x sedap la pla... Rsa tawar wlu pun ada kurma

dr awal pregnant minum susu wildan perisa vanila, campur dgn coklat kurma aex-3c. sedap.

3y ago

so far ok hb sy dr awal smpai bersalin

minum susu biasa sahaja sudah memadai