konfius!!!!

Assalamualaikum, knp software ni naik popup tendangan baby? Apakah kita boleh tahu tendangan baby seawal 7 minggu? #kelahiran pertama

4 Balas

Awal sgt 7 week tu , janin pun masih dlm proses pembentukan ??? paling2 awal pun 17 week mcm tu, ikut org jugak la.. itu pun tak cukup kuat lg rasa tendang menendang tu ? Masuk 19 week keatas baru start beraksi ? Kdang klau baby stretching nampak la timbul dkat perut,bila cuit2 sikit dia gerak kearah lain pulak ?