konfius!!!!

Assalamualaikum, knp software ni naik popup tendangan baby? Apakah kita boleh tahu tendangan baby seawal 7 minggu? #kelahiran pertama

4 Balas

Awal sgt 7 week tu , janin pun masih dlm proses pembentukan 🤭🤭🤭 paling2 awal pun 17 week mcm tu, ikut org jugak la.. itu pun tak cukup kuat lg rasa tendang menendang tu 😂 Masuk 19 week keatas baru start beraksi 🤭 Kdang klau baby stretching nampak la timbul dkat perut,bila cuit2 sikit dia gerak kearah lain pulak 🤭

Banyakkan membaca sis 🤗 7 minggu tu baby kecik cinonet bru nak jadi 😅 tak possible nak rasa tendangan baby. First kandungan biasanya paling awal 20minggu ke atas baru bole rasa btol² baby gerak.

Hihi 7mggu xrasa ape sis.. Rasa nk tido.. Muntah2 je.. Sy harap sis bnyk join group ibu mgandung dan banyakkan membaca ye🤗 Utk pgetahuan sis.. Tendangan baby akn rasa dlm 19w ke atas yee

4y ago

Sesama.. Awk join group ibu2 dkt fb... Sana bnyk rujukan

Klu seawal 7 minggu tu tak rasa apa2 pun lg sis. Mungkin ada pergerakan angin sbb sis bloated. Nnt pertengahan 2nd trimester baru bolleh rasa baby kick. Sabar ya😉

4y ago

Byk gas asid tu. Try kunyah kismis