delivery

assalamualaikum, kepada semua ibu... bersalin di hospital shah alam bagus ke???

4 Balas

Sy brsalin hsptl s.alam .. xok ,hsptl jeh br .. wad brsalin sentiasa penuh .. awk yg nak brsalin dulu tp x d bg wad, org x brsalin d bg wad 😪sy air ketuban pecah dah lebih dr 18jam .. doc pakar xde ,tggu doc pkr msok kan ubt utk brsalin pkse .. last² sy brsalin tnp pkse .. air dah kering sbb dh lbih dr 24jam, nsb baik anak sy xde pape 😞 tang jahit .. cked² kne mrh.. dh la penat .. kne mrh lg. Nurse² n sister semua x ok 😤

Wa'alaykumussalam. Tak pernah ada pengalaman bersalin dekat HSA tapi wad ibu dan anak dia baru. Nampak selesa.

Dgr dua tiga org ckp cm x berapa okay servis dia

Dengar macam tak bagus sangat