Hospital Shah alam or hospital Klang??

Assalamualaikum. Saya nak tanya ada ke yg dah bersalin di hospital klang or hospital shah alam??? Yg mana ok???

5 Balas

Doc kat shah alam boleh laaaa so so… depa doc kan kerek pn kite paam… tp klau nurse memg byk yg k.o. 😅 rasanya dlm 10org nurse 1 je ok kot 😌 pengalaman anak sulung kat sana… kali ni anak ke2 nak p putrajaya…

Sy bersalin di hosp shah alam. Alhamdulillah semua okay. Cuma kalau dh start boleh warded make sure husb duk jela hosp jgn ke mana. Kalau tak nanti kalut dtg hosp tk sempat teman time bersalin mcm sy :(

12mo ago

haritu ada pegi pac shah alam tu sbb bleeding. layanan doktor nye tak best lagi doktor melayu. doktor india lembut je layanan. tpi sbb saya bleeding tu doktor melayu dok perli2 . jdi saya mcm terfikir hospital shah alam ok ke atau hospital klang yg ok.

pengalaman hospital shah alam saya tak berapa ok . bagi saya nurse dan doctor dia tak friendly mcm saya bersalin kat ampang lembut je layanan .

Jujur sy ckp hspital shah alam sgt2 lah nurse dgn dokter dia kerek2 . Banyak borak je .

bagi saya layanan doktor hospital klang lagi baik. sy bersalin tahun lps.