buat buku pink

assalamualaikum kawan2 .. aritu sy pernah keguguran dan 4 bulan kemudian sy pregnant balik ... bila ye waktu sesuai sy berjumpa doktor...dengan segera atau nak tggu 9 mnggu jgak ... sbb saya pernah keguguran .. saya takut jika pisang berbuah dua kali ... tak sanggup dah

2 Balas

Wslm. Sy pn prnh gugur 2x sblm ni. Ms 7week,sy buka buku pink. Senang nk pantau. Sbln sekali sy scan kat klinik swasta. Skrg kandungan baru 15week.

Member ada pengalaman macam ni. Disebabkan ada pengalaman gugur sebelum ni, jadi kk advise dia buat awal. Jaga dari awal.

5y ago

Haah. Betul. Jaga diri ye sis. Tahniah 😍