Detail scan

Ada x ibu2 yg dlm ni dari area penang atau seberang prai...ibu2 tau x kt mna boleh buat datail scan hrga yg berpatutan...sy dh p kt klinik doctor marina area seberang jya..sekarang dia dh x buat untuk detail scan...boleh ibu2 bntu sy x

6 Balas

sonovision sis. best buat situ penerangan yg jelas n jntina boleh dapat tau 100%

3y ago

area geogtown

Last time saya buat detail scan dekat klinik putra. buat 5D scan. RM150 macamtu

di sonovision boleh buat..puas hati...ada offer pada setiap awal bulan

sy bt di klinik dr asmah, bertam jgk.. recommended.. 👍👍👍

klinik putra buat,,klinik Dr Asmah Bertam pun buat

3y ago

klinik yg mn 1 sis

klinik doctor asma bertam, klinik putra