gender scan&shopping brg bby

Assalamualaikum IBU2,ade x kt sini para ibu yg scan girl,bersalin pun keluar girl...dan. Sebaliknya... Kedua,scan pmpuan keluar llki,padahal dah scan 2d,3d,4d,ade x ibu pemgalaman sebegini rupa.... TOLONG KOMEN....please3...Seng nk shopping brg anak nanti....

1 Balas

Waalaikumussalam.. Kalau pengalaman sy sbelum2 ny scan kk n swasta mmg dktr ckap boy.. Ke 3 3 ank.. Kluar btul semua boy😅kali ny scan swasta dah 5 kali scan klnik n doktor yg berbeza.. 1 kali bt 5d.. 4 kali bt 2d.. Dktor cnfrm kan girl.. Btul2 jelas nampak beger dye.. Skrng tgh mnunggu hari nk brsalin.. Nnti tgk btul tak bby girl yg kluar😍hehe

4y ago

Alhamdulillah, tahniah sis...thankss sharing dear....