Kos bersalin hospital kerajaan

Assalamualaikum ibu2 yg berpengalaman,boleh tak shared pengalaman bersalin dihospital kerajaan & kos yang perlu disediakan,saya first newborn kurang ilmu mane tahu perkongsian awal ibu2 dapat membantu saya untuk persediaan awal2..terima kasih?

1 Balas

Saya bersalin di hospital umum sarawak untuk 2 hari 1 malam.bersalin normal with episotomy cuma rm45 total.bilik beraircon kongsi 6org. Biasanya harga akan bawah rm1000. Depends cara awak bersalin and keadaan baby awak dan awak selepas bersalin.