Awal kehamilan

Assalamualaikum ibu2.. tumpang tanya..ada ke kalau awal kehamilan sakit tulang punggung, sakit kt peha.. sakit pinggang..maaf xde pengalaman.. terima kasih

3 Balas

waalaikumussalam. saya pn sama. sakit tulang punggung. duduk lama sikit mula la mcm melekat punggung kat kerusi. sakit sgt. penyelesaiannya, saya lapik tebal kerusi. g KK pn bawk jugak pelapik tu.

waalaikumussalam.Tahniah atas kehamilan sis..Normal tuu sis sebab badan baru nak biasakan dengan keadaan..Bolee lapik dengan bantal tebal dekat bawah punggung ye untuk keselesaan.Moga dipermudahkan

3y ago

ada rasa lapar sis tapi rasa macam sakit perut gastrik tuu xad.Kalau sis risau bolee g klinik ye.Mungkin doc bolee membantu

Yup normal. Sy hari2 sakit bwh punggung. Kejap pinggang pulak. Kadang sbb kurang kalsium