try to pregnant

Assalamualaikum hi ibu² . Tumpang tanya , ibu² ade consume pape ke untuk cepat lekat . Saya ade tanda² permulaan hamil seperti senak kat rahim . Tapi bila cek upt , -ve 😔😔 ibu² ade tips tak untuk cepat lekat ??

2 Balas

Sis cuba bersama dgn suami sebelum subuh dalam pukul 4-6 mcm tu. sbb saya ada baca waktu tu lelaki tengah subur. Utk perempuan pula, guna opk.

4y ago

Ouh okk . Thankyou😊

Consume folic acid...jangan berharap,tapi Kita Cuba @ ,usaha..🙂

4y ago

Okk thankyou dear🥰