Mohon bantuan 😔

Assalamualaikum ibu2 sy dengan rendah hati ingin mmohon bantuan ibu2 yg baik hati klau ad yang sudi bantu sy .. sy mmohon sumbangan ibu2 dri segi apapun sy terima .. sy ibu tunggal yg sedang sarat bawa perutt bby dh masuk 35 minggu simpanan sy dah hbis buat bayar sewa bilik brang dapur pn dah habis dh puas cari kerja tpi tiada yang nak terima orang mengandung ni sy dh puas minta tolong dgn keluarga tapi keluarga pun tengah susah emm buntu dah otak memikirr nak cari bantuan dimana lagi nak pergi jkm duit tiada knderaan pun tiada .. pergi temujanji KK pn kdng trtunda sebab tiada kenderaan kalau ad yang sudi bantu semoga allah mmbalas baik budi kamu ❤️ No fon 0104261184 10034020265970 (bankislam) Norzerra julkifli

5 Balas

cuba awak tinggalkan no phone atau detail. inn shaa allah, pasti ada mommy2 yg mmbntu

Mana husband? Kenapa pregnant pun dah jadi ibu tunggal? Tinggalkan no phone.

1y ago

sy trlanjur dgn ex bf .. 0104261184

pergi pejabat zakat nnt depa bg duit boleh la survive tuk baby

Boleh sye thu puan perlukan bantuan yg mcmne ye?

boleh tinggal kn no telefon?