Sakit Perut

Assalamualaikum Ibu2 Skalian .. Sy Bru 6w Pregnant Tp Prut Asyik Sakit Je Dri Pgi Tdi ..Sakit Mcm Snggut, Tu Prkara Biase Or Kna Prgi Jmpa Doc? ?

3 Balas

Wsalam. Nurse yg jgaa sy masa pregnant ni ada pesan. Kalau ada sakit perut ke turun darah ke cepat2 pegi hospital.

5y ago

Ohh ykee. Xpela kalau rasa okay xsakit selalu xapa laa mybe normal laa kot.

waalaikumussalam kalau takde darah keluar tu normal la sis cram2 dkt ari2 tu..

5y ago

Ohh mcm tu. Tq sis

kalau rasa mcm senggugut tu better g klinik sis check. kalau kadang2 je tu yg normal