Perut sakit

Ada spe2 x mcm sy, prut mcm sakit sggugt tp sakit xteruk pn..sakit biasa je mcm pedih2, pggang xsakit..Ptu ad kuar drh 2 titik mcm tu.. normal ke yer? Xd pglmn bru 1st bby.

2 Balas

awak.. tlg pegi klinik n hospital trus... sbb prut sakit tu.. klu kua drh perut xsakit tu spotting..

Berapa week dh sis..klau awal lg kdg2 normal..tp lbh baik sis rujuk doc...klau x g kk tmpt check up bg tau nurse yg salu check sis