Due 2/9 tapi masih x ada tanda2 nak bersalin

Ada ke mommihh yg due date sama still x ada tanda? Risaw nya..takot kena serah diri kat Hosp kalau still baby x keluar 2/9 ni..sakit ke klw induce?🥲.. saya kod kuning..huhu

6 Balas

sy pun due date 2/9 pun masih takde tanda² nak bersalin lagi ni walaupun dah cuba kerap yg mungkin berjalan sana sini haha tp kalau ikut tarikh period sy sepatutnya baby sy due date nya 12/9 tp bila scan keluar nya tarikh 2/9 @ 3/9 hmm doktor amek tarikh yg tu hmm risau plk kita baby taknak kuar lagi ni...

Moga dipermudahkan urusan sis nti. Induce ke tak sama je sis sakit nya. Kuat k demi anak dh keluar dia nti lega sgt rasa mcm langsai hutang berjuta🤣

4w ago

Amin..terima kasih🥰

saya 11/9 pn masih blm ada tnda2... baby masih seronok dlm perut mama.. hehe.. semoga semuanya dipermudahkan urusan bersalin ya... good luck ibu2...

due sy 4/9ni tp blom ade tanda gak... semoga d permudahkan je urusan

Sya due 1/9 pin masih xdk tanda ii lagi.. masih seronok dlm perut

4w ago

semoga dipermudahkan urusan sis jgk♥️

sy pun due 2/9 x de tanda2 bersalin lg... risau juga ni