Perut anak besar (3 tahun)

Assalamualaikum ibu2 semua..mohon pendapat ibu2..anak saya umur 3 tahun..anak sy ni kategori berat bdn kurang..tp perut dia mbesar..buang air besar mcm biasa tiap hari..sblm ni ingat biasa..tp hari ni urat2 nmpk sgt kat perut..buat saya bimbang sgt2..ada apa2 suggestions x sblm saya ke klinik?

2 Balas

xde blh bt ape2..kne refer doc jgk sbb awk kte perut ank mmbesar n berurat..takut x normal.baru jd ke dah lame camtu puan

2y ago

tula puan..risau jg..tp dh pg hsptl ..so far dr kata okay..perut lembut je..kemungkinan perut kembung..anak sy xde jg menangis sakit perut..sy skrg ni ikhtiar tuam perut dia dgn sapu minyak..

mcm sakit tu.. better rujuk doktor di hospital segera ya

2y ago

sy dh pg hsptl ..so far dr kata okay..perut lembut je..kemungkinan perut kembung..anak sy xde jg menangis sakit perut..sy skrg ni ikhtiar tuam perut dia dgn sapu minyak..