GDM sangkut😭😭

assalamualaikum ibu2 semua...kandungan mencecah 29 minggu daa...semalam dc call saya snagkut gdm rasa sedih sngt..sebb sya kurg minum mkn manis tiba2 kena...soalan saya btul kah ibu y kena gdm ni bersalin awal n ada kesan buruk pada bby #bbyfirst #harapAdarespond😫😫 #pengelamanTiada #tiadadismapingkeluarga😣

9 Balas

Saya pun bkn ye seorg yg kuat makan minum manis. Tp pregnant kali ni sangkut gdm plk. Sbb hormon kot. Mula2 mcm susah nak diterima. Lama2 okay laa. Bru2 ni scan bby da 1.2kg at 28w. Doc kata okay je.